Heeft u nog zilveren munten, baren, sieraden of mogelijks zilver servies in huis? In dat geval kunt u overwegen om ook deze te verkopen. Ook dit kan gebeuren bij een juwelier bij u in de buurt waardoor u er nog een mooie euro aan kunt verdienen.


Zilveren munten verkopen

Het is beslist geen geheim dat er vroeger in Nederland bijzonder veel verschillende, zilveren munten zijn geslagen. Het gaat hierbij niet uitsluitend om de zilveren guldens, maar ook om rijksdaalders evenals tientjes, 50 gulden stukken en ga zo maar door. Deze kunnen tegenwoordig niet langer worden ingeleverd bij de bank. Dit betekent echter niet dat u hier niet mee terecht kunt bij een juwelier. Bent u niet in het bezit van zilveren munten, maar wel van één of meerdere van de zilveren penningen die in het verleden zijn geslagen? Heeft u dus met andere woorden ‘Silver Eagles’ of ‘Maple Leafs’ in uw bezit? Ook deze kunt u uiteraard zonder probleem verkopen aan een juwelier bij u in de buurt.

Zilveren baren verkopen

Heeft u vroeger belegd in zilveren baren? In dat geval is dit een geschikt moment om deze belegging te ‘verzilveren’ en om te zetten in echt geld! De voorbije jaren heeft er een sterke stijging plaatsgevonden in de zilverprijs. Deze stijging heeft als gevolg gehad dat dit een interessant moment is om te verkopen en uw winst te pakken. 

Andere zilveren voorwerpen verkopen

U kunt er bij een juwelier of een goud- en zilverinkoper niet uitsluitend voor kiezen om zilveren munten en zilveren baren te verkopen. Wat namelijk ook te denken van allerhande andere zilveren voorwerpen? Zo kunt u bijvoorbeeld veelal ook zilver bestek, zilver servies evenals allerhande zilveren siervoorwerpen zoals bijvoorbeeld zilveren kandelaren verkopen bij een inkoper van goud en zilver. In eerste instantie wordt dan de waarde van de voorwerpen bepaald waarna u kunt aangeven of u wenst te verkopen of niet. Is dat het geval? Dan kunt u aangeven of u de uitbetaling het liefste wil ontvangen contant of door middel van een bankoverschrijving.

Oud goud en oud zilver verkopen; vraag een bod aan Wat Bieden Wij.nl!!!