Woont u in Tilburg en zou u graag uw oud goud willen verkopen? In dat geval bent u op deze pagina, goud verkopen Tilburg zonder meer aan het juiste adres! Het spreekt voor zich dat er in Tilburg heel wat verschillende adressen zijn terug te vinden waarbij u aan het juiste adres bent voor het verkopen van uw oud goud. In principe gaat het hierbij vooral om juweliers, maar er zijn verspreid over Tilburg mogelijks ook enkele edelmetaal specialisten terug te vinden. Bij deze edelmetaal specialisten kan je doorgaans niet alleen maar oud goud verkopen, maar ook je oud zilver inleveren. Het mag dan ook duidelijk zijn, beschikt u ergens in een kast nog over een bepaalde hoeveelheid oud zilver en / of oud goud waar u niets meer mee van plan bent? In dat geval kunt u deze nu laten omzetten in cash door het bezoeken van een juwelier of een edelmetaal specialist in Tilburg!


Goud verkopen Tilburg

De voorbije jaren konden we allemaal vaststellen hoe de goudprijs sterk is gestegen. Op het ogenblik dat u nu goud wenst aan te kopen is dat dus mogelijks niet zo interessant. Het tegenovergestelde geldt uiteraard voor het verkopen van (oud) goud. Wanneer u nu uw goud gaat verkopen in Tilburg kunt u dan ook mogelijks uitstekende zaken doen. U zult dan ook wellicht kunnen vaststellen dat u een beduidend hogere overnameprijs kunt ontvangen voor zowel uw oud goud als uw zilver. Het spreekt evenwel voor zich dat de hoogte van de overnameprijs steeds afhankelijk is van verschillende factoren, namelijk: 

  • De hoogte waar het goudgehalte over beschikt; 
  • De actuele goudprijs (welke per dag aanzienlijke verschillen kan vertonen); 
  • De overnameprijs die de goudopkoper wenst te betalen; 

Rechts bovenaan in deze website is het steeds mogelijk om de actuele prijs voor goud en zilver te bekijken. Deze zorgt er voor dat u altijd op de hoogte bent van wat de actuele waarde van deze twee edelmetalen nu min of meer is. 

Goud inkopen Tilburg

Wij raden iedereen aan om er altijd voor te kiezen om verschillende adressen van juweliers in Tilburg te bezoeken wanneer u van plan bent om oud goud te verkopen. Heel wat juweliers mogen dan in de praktijk wel adverteren met goud inkopen Tilburg, het spreekt voor zich dat deze lang niet allemaal dezelfde prijs voor uw oud goud en zilver zullen willen betalen. Bij de ene juwelier kan er wat dat betreft sprake zijn van een overnameprijs van 18 euro per gram 14 karaat goud terwijl er door de andere juwelier een bedrag kan worden betaald van 19 euro per gram 14 karaat goud. Bij het inleveren van een beperkte hoeveelheid oud goud zal het onderlinge verschil niet zo groot zijn. Echter, wanneer u over een aanzienlijke hoeveelheid oud goud beschikt kan het verschil al snel stevig oplopen. Het mag dan ook duidelijk zijn, ga altijd op zoek naar die ene juwelier in Tilburg die u met zekerheid de beste prijs voor uw oud goud kan betalen. Controleer bovendien ook altijd grondig welke kosten er worden doorberekend.