Woont u in Roosendaal of omgeving? Bent u bovendien van plan om goud te verkopen? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat u daarvoor op deze pagina goud verkopen Roosendaal aan het juiste adres bent! Het is vanzelfsprekend dat het verkopen van uw goud in de stad Roosendaal geen enkel probleem hoeft te zijn, in tegendeel. Er zijn dan ook meer dan voldoende adressen terug te vinden waar u terecht kunt voor het verkopen van uw goud. Over het algemeen gaat het hierbij om juweliers, maar u kunt er natuurlijk eveneens voor kiezen om een beroep te doen op edelmetaal specialisten. Deze accepteren overigens niet alleen maar goud, maar veelal ook zilver ter inname.


Bent u dus ook nog eigenaar van goud en / of zilver waar u niets meer mee van plan bent om te doen? Waarom zou u er dan voor kiezen om deze gewoon in uw kast te laten liggen? U kunt er toch veel beter nog geld van trachten te maken? Dit kan door uw oud goud en / of zilver te verkopen bij één van de juweliers of edelmetaal inkopers in Roosendaal!

Goud verkopen Roosendaal

De waarde van goud is door de jaren heen aanzienlijk toegenomen. Bent u dus van plan om goud aan te kopen? Dan is dat op moment van schrijven wellicht net wat minder interessant. Wilt u echter graag goud verkopen in Roosendaal? In dat geval is het mogelijk dat u daarmee uitstekende zaken kunt doen. U zult namelijk uiteindelijk een hogere prijs voor zowel uw goud als uw zilver kunnen krijgen. Het spreekt echter voor zich dat de prijs waarop u kunt rekenen wel steeds afhankelijk is van verschillende factoren, namelijk:

  • De hoogte van het goudgehalte waarvan sprake is;
  • De actuele stand van de goudprijs (deze fluctueert immers dagelijks);
  • De overnameprijs die door de goudopkoper wordt gehanteerd;

Het spreekt voor zich dat niet elke goudopkoper dezelfde kostprijs zal willen betalen voor de overname van uw oud goud. Rechts bovenaan in deze website is steeds de actuele prijs voor goud en zilver terug te vinden. Op deze manier beschikt u altijd over een goede indicatie over wat nu precies de actuele waarde van het goud en zilver is.

Goud inkopen Roosendaal

Het is sterk aan te raden om vooraleer uw oud goud te verkopen in Roosendaal eerst even contact op te nemen met verschillende juweliers en / of edelmetaal inkopers. Heel wat juweliers mogen dan immers wel adverteren met goud inkopen Roosendaal, het spreekt voor zich dat deze niet allemaal dezelfde overnameprijzen zullen hanteren, in tegendeel. De ene juwelier kan er wat dat betreft voor kiezen om u 18 euro per gram 14 karaat goud uit te betalen terwijl een andere juwelier mogelijks tot 19 euro wil betalen voor diezelfde gram 14 karaat goud. Bij het inleveren van een kleine hoeveelheid oud goud zal dit verschil misschien nauwelijks merkbaar zijn, maar bij grotere hoeveelheden tikt dit toch al snel aan.

Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u van plan om uw oud goud te verkopen in Roosendaal? Dan is het altijd goed om de verschillende overnameprijzen van diverse juweliers en edelmetaal inkopers te vergelijken. Hou tot slot eveneens altijd rekening met de kosten welke mogelijks nog doorberekend kunnen worden.