Over 123Funshops en goudverkopeninkoop.nl

De website goudverkopeninkoop.nl is een website van 123Funshops.
Wij zijn een media bedrijf welke ‘niche gerelateerde’ websites opzet met een informatief karakter. Daarnaast zijn wij wel gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden en zoals deze website doet vermoeden is de edelmetaal branche één van onze specialisaties.


Wij proberen in de edelmetaal sector een brug te slaan tussen de vakhandel (denk daarbij aan juwelier, trouwringen zaken, sieraden ontwerpers etc), de particulier en het internet. Het blijft voor het vakhandel vaak lastig om het internet te integreren in hun bedrijfsvoering, en wij proberen hun bij deze stap te helpen.
Voor de particulier hebben wij dan weer te doel om de vakhandel weer zo goed mogelijk zichtbaar te maken op het internet zodat deze hier weer zijn voordeel uit kan halen.

Het betreft overigens niet alleen het opzetten van dit soort informatieve sites als waarop u nu bent. TeroTrovas heeft ook voor diverse juweliers hun webshop opgezet, omdat de kennis met betrekking tot webshop, internet en sieraden bij ons aanwezig is.
In bepaalde gevallen hebben wij het volledige traject vanaf het opzetten van de website, het maken van de fotos en beheer van de webshop in handen gehad.
Het blijft uiteindelijk een zeer tijdrovend iets, het opzetten van een webshop. En daarnaast nog het beheer doen, is voor mening mkb’er niet echt een goed overzienbare combinatie met hun winkel.

 

Adverteren op de site goud verkopen inkoop .nl

Mocht u een advertentie willen plaatsen op deze site, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij plaatsen onder voorwaarden advertenties of links op onze linkpartner pagina. Essentieel is dat de adverteerder qua produktaanbod aansluit bij deze website. Het behoort dus een edelmetaal gerelateerde advertentie te zijn. Dit mag natuurlijk wel in de breedste zin van het woord. Neemt u dus aub voor vragen en voorwaarden contact met ons op.