Heel veel mensen beschikken over gouden sieraden die ongebruikt in de kast blijven liggen. Denkt u nu van “hé, die heb ik waarschijnlijk ook nog ergens liggen”? Veel mensen kunnen geen afstand doen van hun gouden sieraden terwijl ze, ze toch nooit meer dragen. Dat is zonde. Dit niet in het minst omdat uw gouden sieraden altijd geld waard zijn!


Gouden sieraden zijn geld waard 

Mensen krijgen gouden sieraden op tal van verschillende manieren in hun bezit. Wellicht heeft u bijvoorbeeld gouden sieraden uit een erfenis ontvangen? Bovendien is het ook nog eens zo dat lang niet alle gouden sieraden die reeds over een bepaalde ‘ouderdom’ beschikken nog in even goede staat zijn. Heeft u ook nog één of meerdere gouden sieraden liggen die u doen  denken aan deze stelling? In dat geval is het altijd interessant om er aan te denken om uw gouden sieraden te verkopen. Dit kan gewoon bij de plaatselijke juwelier of goudinkoper gebeuren. Oude, gouden sieraden verkopen is niet in het minst interessant omdat de goudprijs de laatste tijd sterk is gestegen. Dit maakt dat vandaag een uitstekend verkoopmoment is. 

Uw gouden sieraden verkopen? 

Bent u van plan om uw (ongebruikte) gouden sieraden te verkopen? In dat geval kunt u daarvoor steeds terecht bij uw plaatselijke juwelier. Uw sieraden worden als het goed is getaxeerd waar u zelf bij staat. Bovendien kunt u er bij een betrouwbare juwelier steeds op rekenen dat u een reële prijs uitbetaald zult krijgen. In principe wordt u voor de verkoop van uw gouden sieraden ook steeds contant uitbetaald. Dit neemt echter niet weg dat het bij de meeste juweliers of goudinkopers eveneens mogelijk is om het bedrag uit te laten betalen door middel van een bankoverschrijving. 

Verschillende soorten goud 

In principe is het mogelijk om een beroep te doen op een juwelier of goudinkoper voor het verkopen van alle soorten gouden sieraden. Het kan hierbij dus met andere woorden niet alleen gaan om kettingen of broches, maar ook om horloges, ringen en armbanden. Heeft u eerder zogenaamde bedels of oorbellen in goud te koop? Ook in dat geval is het mogelijk om deze te verkopen bij de juwelier bij u in de buurt. Dit geldt zelfs voor (delen van) een bruidsschat! Bent u niet zeker van de waarde waar bepaalde van uw gouden sieraden over beschikken? In dat geval is het ook altijd mogelijk om een geheel vrijblijvende taxatie aan te vragen. Bent u dus met andere woorden wel benieuwd naar de waarde waar uw juwelen over beschikken? Dan is het altijd de moeite waard om even te rade te gaan bij een juwelier of goudinkoper welke bij u in de buurt is gevestigd.
 
Oud goud en oud zilver verkopen; vraag een bod aan Wat Bieden Wij.nl!!!