U zoekt ergens in Amsterdam, of in de omgeving van Amsterdam een bedrijf welke oude gouden sieraden en/of oude zilveren sieraden koopt, want u was laatst aan het opruimen en u liep weer tegen wat oud goud of oud zilver aan, en dit was nu al de zoveelste keer….. Ja, dan wordt het inderdaad tijd om dit oude goud of zilver te gaan verkopen.


Het maakt niet uit in welk deel van u van Amsterdam woont, goud verkopen Amsterdam is in elk deel van de stad mogelijk. Overal zijn kleinere en grote juweliers te vinden die goud graag van u inkopen. Hoe verloopt het inkoopproces van goud? Het is eigenlijk heel eenvoudig. U neemt u het goud mee naar de gekozen juwelier, deze zal vervolgens nagaan wat de kwaliteit van uw goud is en hoeveel het weegt. Afhankelijk van de goudprijs komt er een totaalprijs uit die u ontvangt als u het goud inlevert.

Goud verkopen Amsterdam

Goud inkoop Amsterdam

Als u goud inkoop Amsterdam wilt, dan is het raadzaam om de verschillende juweliers met elkaar te vergelijken. Het kan namelijk zijn dat een juwelier zomaar 10% of 20% meer per gram betaalt dan een andere juwelier. Des te meer juweliers u vergelijkt, des te groter de kans dat u de beste kunt vinden. U wilt natuurlijk een goede prijs voor uw goud ontvangen als u goud verkopen Amsterdam gaat, toch? Vergelijk daarom de inkopers om de beste prijs te krijgen. U zit overigens nergens aan vast als u een juwelier bezoekt. Zelfs al is uw goud gewogen en is de prijs genoemd, u kunt altijd nog besluiten om het goud niet in te leveren en weer mee terug naar huis te nemen.

Oude sieraden vertegenwoordigen waarde

Heel veel mensen hebben nog oude gouden sieraden of zilveren sieraden liggen. Niet alleen Amsterdammers hebben daar problemen mee, want overal in het land zijn bedrijven welke zich toeleggen in het opkopen van goud en zilver. Er zal dus een markt voor zijn! Je koopt in je leven natuurlijk wel sieraden, of misschien heeft u ze uit een erfenis verkregen. Dan is het nu inderdaad wel het moment om in Amsterdam eens te gaan zoeken wat een inkoper van goud en/of zilver hier voor geeft.

Oude gouden munten en zilveren munten

Nederlanders zijn spaarders; postzegels en munten! Dus veel mensen hebben nog zilveren munten ergens in een zakje of doosje liggen en de echte spaarders zelfs nog gouden munten. Deze munten verkopen is weer een leuk bedrag in de moderne euro; welke jij dan weer kunt besteden aan iets leuks!

Gouden baren

De meer serieuze spaarders hebben buiten zilveren munten, zilveren baren of zelfs gouden baren in een kastje liggen. Ook dit zijn bij uitstek schitterende producten om in te leveren voor cash bij een koper in Amsterdam. De variatie in baren is groot; van 1 gram t.e.m. een kilo. En de echte grootverdieners kunnen zich een baar van meerdere kilo’s veroorloven. Maar een goud baartje of zilver baartje is altijd goed voor een leuke uitkering in geld bij goudkopers of zilver kopers. Het is dus altijd de moeite om even uit te zoeken wat het waard is.

Antiek goud

In het verleden werden veel sieraden, horloges en andere exclusieve gebruiksvoorwerpen gemaakt van zilver en/of goud.
Nog een oud antiek gouden of zilveren horloge liggen, of die leuke oude zilveren zoutvaatjes, een oude gouden pen, of andere antiek gouden of zilveren voorwerpen? Allemaal te verkopen tegen goede zilver en goud prijzen.

Goud verkopen Amsterdam

Als u goud verkopen Amsterdam wilt moet u natuurlijk wel weten waar de juweliers te vinden zijn. Wij helpen u hier graag mee en hebben daarom een aantal adressen voor u opgezocht en op deze website gezet. Zo kunt u snel en kosteloos de juwelier vinden die het dichts bij uw huis ligt. Wij wensen u succes bij uw goud verkopen Amsterdam.

Oud zilver verkopen

‘Oud zilver is toch weinig waard’? Ja, dit is iets wat we vaak horen maar het tegendeel is waar. De zilverprijs staat op een mooie koers. Natuurlijk niet zo hoog als de goudprijs, maar het tikt toch lekker aan als je een beetje gewicht aan zilver inlevert. Je kunt denken aan zilveren munten zoals zilveren guldens en zilveren rijksdaalders. Maar ook buitenlandse munten zoals de zilveren Maple Leaf, Silver Eagle, Philharmoniker etc. Maar zoals wij ook hiervoor al schreven heb je nog vele andere zilveren voorwerpen welke je kunt verkopen; zilveren sieraden, zilveren horloges, zilveren servies, zilveren opbergdoosjes, etc. Indien u gaat zoeken wat u aan oud zilver wilt verkopen, dan zult u altijd weer verbaasd zijn hoe snel het gewicht, dus geld kan oplopen.

Heeft u dus plannen om in Amsterdam goud of zilver te gaan verkopen, organiseer eerst alles goed. Zoek alle spullen bij elkaar en maak een calculatie van de zilverwaarde en goudwaarde. Houdt u daarbij natuurlijk wel rekening met de legering van het goud en zilver. Vraag daarna bij de koper welke u heeft gevonden wat zij aan kosten inhouden. Voor u is uiteindelijk het bedrag onder de streep het meest belangrijke!

Wees echter ook wel realistisch: een goudkoper of zilverkoper moet zijn rekeningen ook betalen. U krijgt natuurlijk niet de volledige goudkoers of zilverkoers terug in waarde. De koper moet een deeltje winst hebben, en daarnaast bestaat er zoiets als ‘smeltverlies’. Dit krijgt u natuurlijk ook niet vergoed. Maar de inhoudingen moeten wel realistisch zijn, het is uiteindelijk uw goud of zilver, dus het grootste gedeelte aan waarde moet naar u toegaan. Advies; vraag offertes aan bij diverse goud en zilver kopers. Dan kunt u altijd een mooie gemiddelde nemen van de offertes. Veel succes bij de verkoop!

Oud goud en oud zilver verkopen; vraag een bod aan Wat Bieden Wij.nl!!!