U woont in de omgeving van, of in Amersfoort zelf en u weet dat u nog oude zilveren sieraden, of zelfs oude gouden sieraden heeft liggen. Maar waar had u het nu ook alweer gelaten….. Het zal veel mensen bekend in de oren klinken. In zo’n situatie moet u toch eens gaan nadenken of het voor u interessant is om uw oude goud of oude zilver te gaan verkopen!


Goud verkopen Amersfoort is tegenwoordig heel eenvoudig. In de stad zijn een hoop adressen te vinden waarbij goud inkoop Amersfoort mogelijk is. Heeft u nog oude sieraden in de kast liggen waar u verder niks mee doet? In dat geval kan het interessant zijn om deze sieraden mee te nemen naar een juwelier in Amersfoort. De juwelier kan nagaan wat het gewicht, de kwaliteit en de waarde is. U kunt vervolgens zelf bepalen of u het de moeite waar vindt om het goud te verkopen. Goud verkopen Amersfoort is mogelijk in het centrum, maar ook daar buiten zijn verschillende adressen te vinden waar u terecht kunt.

Goud verkopen Amersfoort

Goud inkoop Amersfoort

In de stad Amersfoort zijn een hoop juweliers te vinden die graag uw goud willen kopen. Als uw goud in de kast ligt te verstoffen kan goud verkopen Amersfoort geen slechte beslissing zijn. Op deze pagina hebben wij een overzicht samengesteld van de verschillende juweliers in Amersfoort. Zo kunt u eenvoudig en snel een juwelier vinden die aan goud inkoop Amersfoort doet. Wat u per gram goud krijgt kunnen wij niet aangeven, elke juwelier hanteert een andere inkoop prijs namelijk. Ga daarom langs bij twee of drie juweliers die aan goud inkoop Amersfoort doen. Zo kunt u nagaan hoeveel geld u voor het goud krijgt voordat u goud verkopen Amersfoort gaat.

Uw oude sieraden vertegenwoordigen geld!

Heel veel mensen hebben nog oude gouden sieraden of oude zilveren sieraden liggen. Dat is niet alleen in Amersfoort; dat is een landelijk probleem hoor :)!
Het zou kunnen zijn dat u uw sieraden heeft gekregen uit een erfenis. Of vroeger gekocht en dat deze in de la zijn beland. Het is zeer interessant om tegen de geldende goudprijs en zilverprijs in Amersfoort eens te gaan oriënteren wat een edelmetaal opkoper er voor geeft.

Oude zilveren en gouden munten verkopen

Zeker in het verleden werd er door veel personen gespaard in de vorm van postzegels en zilveren munten of gouden munten. Dus het kan gebeuren dat u deze gouden of zilveren munten nog ergens in een doosje of zakje heeft liggen. Ook deze kunnen op dit moment een leuk centje in cash opleveren!

Gouden baren

U heeft altijd goed gespaard en daarna baren goud of baren zilver gekocht. Ook dit zijn mooie edelmetaal producten om te verkopen aan een inkoper in Amersfoort. Deze baren kunnen variëren in gewicht van 1 gram tot meestal een kilo baar. Heeft u erg goed gespaard dan kan dit gewicht nog wel hoger zijn! Maar deze gouden baren of zilveren baren vertegenwoordigen toch ook een leuk geld bedrag bij het verkopen van uw baar. Toch altijd goed om uit te vinden hoeveel dit zou zijn.

Antiek goud

In het verleden werden horloges, sieraden, munten en andere gebruiksvoorwerpen veel in goud en zilver gemaakt. Heeft u nog een gouden ring, zilveren ring, zakhorloge van zilver of goud of ander antiek gouden of zilveren artikel liggen? Vind een bedrijf welke tegen een goede zilverprijs of goudprijs uw product koopt.

Goud verkopen Amersfoort

Uiteraard raden wij u aan om voor de juwelier te kiezen die de hoogste prijs per gram betaalt. Wij wensen u heel veel succes bij goud verkopen Amersfoort, hopelijk leveren uw sieraden en goudstukken een mooi bedrag op!

Oud zilver verkopen

Er zijn een hoop mensen die denken dat zilver vandaag de dag weinig waarde heeft. Natuurlijk is zilver niet zoveel waard als goud, maar elke euro telt. Zeker in het geval van zilveren munten kan het gewicht snel oplopen waardoor het totaal bedrag dus ook weer snel interessant kan zijn. Hoeveel mensen hebben nog zilveren guldens, zilveren rijksdaalders of andere zilveren munten liggen zoals bijvoorbeeld de zilveren Maple Leaf. Ook hier kan de waarde van uw zilveren munten een verrassing zijn. Steek er dus even wat energie in. En…. gouden munten blijven natuurlijk ook te verkopen in Amersfoort en de rest van Nederland!

In Amersfoort goud of zilver verkopen? Volg ons advies en zoek om te beginnen de spullen bij elkaar en maak een overzicht van gewicht en een kleine calculatie van de waarde. Zoek daarna goudkopers of zilver opkopers op, en vraag daarna duidelijk welke inhoudingen zij doen. De eindwaarde wat u in uw hand of op uw bankrekening krijgt is natuurlijk het meest belangrijke. U krijgt natuurlijk niet de totale goudprijs of zilverprijs vergoed van de koper van uw goud of zilver. Deze moet uiteindelijk ook zijn kosten betalen, en er bestaat nog zoiets als smeltverlies van goud en zilver wat een opkoper moet verrekenen. Maar het percentage welke u in handen krijgt moet natuurlijk, als eigenaar van het goud of zilver, wel in orde zijn. U behoort het grootste gedeelte van de waarde te krijgen: vergeet de soms sterke verhalen welke goud kopers of zilver kopers kunnen geven! Daarom ons advies; vraag altijd meerdere offertes bij meerdere kopers! Zet ‘m op!

Oud goud en oud zilver verkopen; vraag een bod aan Wat Bieden Wij.nl!!!