U woont in, of in de omgeving van Almere, en u heeft nog ergens oude gouden of zilveren sieraden in uw huis liggen. Maar waar was het nu ook alweer…. Klinkt dit bekend? Dan wordt het tijd om uw oude goud of zilver te verkopen en er iets leuk voor te gaan doen.


Bent u op zoek naar adressen in Almere om goud te verkopen? Goud verkopen Almere wordt door steeds meer mensen op internet opgezocht. Wij hebben daarom een speciale website opgezet die u helpt bij het vinden van de juiste adressen om goud te verkopen. Goud inkoop wordt door steeds meer juweliers gedaan. Niet alleen een voordeel voor de juwelier, maar ook voor u! Goud kan namelijk behoorlijk wat opleveren, de goudprijs is de afgelopen jaren flink gestegen.

Goud verkopen Almere

Goud inkoop Almere centrum

Als u goud wilt verkopen in Almere kunt u het beste het centrum van de stad bezoeken. In het centrum van Almere zijn namelijk verschillende juweliers te vinden die aan goud inkoop Almere doen. Zo dadelijk kunt u een overzicht bekijken van de verschillende juweliers in Almere. Wilt u meer informatie over één van deze juweliers, bezoek dan de “juwelier pagina”, hierop kunt u de adresgegevens van de betreffende juwelier vinden. Bezoek de juwelier, lever uw goud in en profiteer van goud inkoop Almere.

Oude sieraden zijn geld waard.

Het overkomt heel veel mensen dat ze nog oude gouden sieraden of zilveren sieraden hebben liggen. Niet alleen in Almere hoor; landelijk probleem :). Of misschien heeft u wel sieraden verkregen uit een erfenis. Het blijft uitermate interessant om met de huidige goudprijs en zilverprijs in Almere eens rond te gaan kijken wat een inkoper ervoor geeft.

Oude zilveren of gouden munten.

In heel veel families werd er zeker in het verleden veel gespaard. Zeker postzegels en munten. Dus misschien heeft u nog zilveren munten, of zelfs gouden munten. Ook hiervoor geld dat inleveren een leuk spaarcentje kan opleveren.

Gouden baren

Goed in sparen geweest en heeft u baren goud of zilver ergens verstopt? Dan zijn dit ook mooie producten om in te leveren bij een inkoper in Almere van goud en/of zilver. Baren kunnen variëren van 1 gram tot een kilo. Ja, ze zijn er nog groter maar dan moet u wel heel goed gespaard hebben. Maar realiseer u dat een baartje goud of baartje zilver toch altijd weer een leuk bedrag geeft. Zoek het in ieder geval uit wat u ervoor kunt krijgen.

Antiek goud

Vroeger werden veel sieraden, horloges en andere gebruiksvoorwerpen in zilver en goud gemaakt. Heeft u nog een oude gouden ring, een gouden of zilveren zakhorloge, gouden of zilveren broche, of andere antiek gouden of zilveren voorwerp van goud of zilver? Ook dit is zeer goed te verkopen tegen een goede zilverprijs of goudprijs vandaag de dag.

Goud verkopen Almere

Goud verkopen Almere kan aardig wat opleveren voor uw portemonnee. Hoeveel u precies krijgt hangt af van de kwaliteit van het goud, het gewicht en de prijs die u per gram krijgt. Wij raden u aan om verschillende inkoop adressen met elkaar te vergelijken. Het kan namelijk zo zijn dat één juwelier meer per gram betaalt in vergelijking tot een juwelier verderop in de straat. Wij wensen u in ieder geval veel succes als u goud verkopen Almere gaat.

Oud zilver verkopen

Veel mensen denken dat oud zilver weinig waard is maar ook zilver is vandaag de dag toch een leuk bedrag waard. Natuurlijk niet zoveel als goud, maar het kan bij elkaar genomen toch lekker optellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zilveren munten als zijnde oude zilveren guldens, oude zilveren rijksdaalders, zilveren Maple Leaf munten, etc. Maar ook zoals wij hierboven al beschreven kunt u nog zilveren sieraden of horloges hebben liggen. Probeer alles bij elkaar te zoeken indien u uw oude zilver wilt verkopen, en u zult toch altijd weer versteld staan wat u aan gewicht bij elkaar heeft.

Wilt u in Almere dus goud of zilver verkopen, zoek alles bij elkaar, maak een calculatie voor uzelf wat het waard kan zijn tegen de huidige prijs en ga op zoek naar enkele kopers voor goud en zilver. Vraag bij elke opkoper de prijs van goud en zilver en wat zij daarbij aan kosten inhouden. Het gaat er uiteindelijk om wat u onder de streep overhoud. Maar bedenk wel: het is ook niet zo dat u de volledige goudprijs of zilverprijs vergoed krijgt. De goudinkoper of zilverinkoper moet natuurlijk ook zijn rekening betalen. en daarbij komt ook indien goud en zilver gesmolten wordt, dat er hier een smeltverlies optreedt. Ook dit kan hij u niet vergoeden. Maar het mag ook niet zo zijn dat we hier over grote percentages inhoudingen praten. U bent uiteindelijk de houder van het goud, dus het grootste gedeelte van de winst en/of waarde moet naar u toe gaan. Vandaar; vraag meerdere offertes aan! Veel succes!

Oud goud en oud zilver verkopen; vraag een bod aan Wat Bieden Wij.nl!!!